Ashton Kutcher ja està preparat per al seu nou repte: substituir Charlie Sheen al capdavant de ´Two and a half men´. Amb tres setmanes de rodatge, el nou líder de la sitcom està preparat per a l'estrena de la novena temporada de la sèrie el proper dia 19.

Encara que el marit de Demi Moore reconeix estar "nerviós" davant el seu pròxim debut compte amb una seguríssima audiència milionària.

"Mudar-se a casa d'algú és una cosa que fa por. Qui sap com serà la dinàmica de treball i com se sentirà tothom?, assegura Kutcher. I és que la mudança no és només a la vida real, substituint l´acomiadat Sheen, sinó que al seu paper a la sèrie també interpreta un bilionari que es muda a l'antiga casa de Charlie.

"Volia estar segur que jo estava còmode i tothom ho estaria amb mi i crec que tots ho hem aconseguit", afegeix Ashton en l'entrevista.

Si els dubtes de Kutcher eren haver aterrat bé entre els seus nous companys de repartiment, aquestes haurien d'haver-se quedat resoltes en llegir l'entrevista, perquè un altre dels actors del repartiment, John Crier-Alan Harper a la sèrie -ha confessat que Kutcher "ha il·luminat el rodatge".

"Les audiències s'han tornat boges en saber que ell era el proper protagonista", ha dit Crier, que subratlla que és "molt divertit" per als dos perquè han "de descobrir què és el que funciona" entre ells. "I ell està disposat a tot", avisa.

Kutcher va acceptar substituir Sheen pel mòdic preu de 700.000 dòlars l'episodi, que immediatament el converteix en un dels actors televisius més ben pagats, encara que no tant com Sheen, que va arribar a ser l'actor més ben pagat de la història a la petita pantalla amb 1,2 milions de dòlars per cada lliurament de la sèrie.