El presentador Manel Fuentes torna des d'aquesta nit a la televisió amb l'estrena de Tu cara me suena, un concurs d'Antena 3 que s'emetrà en horari de màxima audiència i on Fuentes compartirà plató amb Santiago Segura, Julio Iglesias Jr. i Josema Yuste, entre d'altres famosos.

El programa, que s'emetrà tots els dimecres, és un talent-show en què vuit famosos competeixen entre ells per demostrar el seu talent musical i interpretatiu. L'actriu Angie Fernández, la presentadora Carolina Ferre i els cantants Francisco, Silvia Pantoja i Toñi Salazar completen l'elenc de famosos que canten i ballen, mentre que Àngel Llàcer, Carlos Latre, Carolina Cerezuela i Mónica Naranjo formen el jurat.

Els vuit famosos que competeixen prepararan imitacions d'altres famosos amb l'ajuda de professors de cant, interpretació i coreografia, i se sotmetran al dictamen del jurat. Així per exemple, Julio Iglesias Jr. imitarà Bono, d'U2, i Santiago Segura abordarà la seva interpretació de Joaquin Sabina.

A la presentació del programa, Manel Fuentes va explicar que feia temps que negociava amb Antena 3, però fins ara no s'havia pogut concretar res. De fet, fa dos anys Fuentes va rebre una oferta de la cadena de Planeta per presentar Pánico en el plató, a la qual va renunciar davant les pressions dels qui creien que la seva presència a la televisió comportaria desatendre el programa El Matí de Catalunya Ràdio.

"Era una altra època", afirma Manel Fuentes, que recorda que fa dos anys acabava d'agafar el timó de l'espai de la ràdio pública de Catalunya. "Ara ja hem aixecat el programa, ho demostra l'audiència", afegeix el presentador català, que també aclareix que "contractualment" pot compatibilitzar la seva feina a Catalunya Ràdio amb la seva presència a Antena 3.