Terelu Campos va anunciar ahir a Sálvame, el programa de Telecinco al qual col·labora, que es retira de la televisió durant un període de temps indeterminat per un carcinoma maligne al pit dret, del qual serà operada demà a l'hospital Fundación Jiménez Díaz de Madrid.

Fa un mes, de tornada d'unes vacances de Hawaii, Campos va notar-se un bony al pit dret i va acudir a la seva ginecòloga, que li va donar aquest diagnòstic després d'una ecografia i una biòpsia.

Terelu Campos, que no va pronunciar la paraula "càncer" a les seves declaracions a Sálvame, va assenyalar que estava convençuda "des del primer moment" que el pronòstic "no era bo".

La presentadora assenyala que va optar per "dur-ho en silenci" durant les festes de Nadal al seu entorn, fins que la setmana passada ho va explicar a la seva mare, María Teresa Campos.

Només van estar al corrent de la seva malaltia la seva actual parella, el pilot d'Iberia Carlos Pombo, i els responsables de producció de Sálvame.

Durant tota la jornada d'ahir van circular comentaris a les xarxes socials sobre l'anunci que havia de fer la periodista al seu programa, fins convertir-se en una de les tendències a Twitter.

Sálvame, que comença a les 15.45, va mantenir durant tres hores el suspens davant l'audiència, i no va ser fins a la part final del programa que va revelar la incògnita.

La presentadora va confessar que té por, però que el més important "és saber que això està allà i localitzat". Només li agradaria pronunciar la paraula càncer "quan hagi sortit del quiròfan i no avançar esdeveniments, encara que el lògic és que això portarà un tractament", va explicar.

Sobre l'anunci de la malaltia a Sálvame, la presentadora va indicar que ho ha fet "per evitar especulacions".