A l'estiu tota cuca viu. I des de ja fa uns anys, el municipi d'Arbúcies, sota l'atenta mirada del Montseny, s'omple de gom a gom per gaudir de la millor música catalana del moment. L'Sputnik, el programa musical del 33, estrena a partir de les 20,35h, el documental El llibre vermell del popArb 2011.

Places, piscines, jardins, boscos i qualsevol racó d'aquest poble de la comarca de La Selva esdevenen per uns dies l'escenari del PopArb, un petit festival nascut el 2005 i que, malgrat i les seves evidents limitacions, ja s'ha convertit en la parada obligada per a grups consagrats en l'escena musical catalana, així com per als nous talents que, amb les seves memorables actuacions al festival, s'obren camí. Però alguna cosa misteriosa plana sobre aquest festival...

El llibre vermell és un retrat del festival, que segueix, però, el fil de la tradició de les llegendes del Montseny. Els seus protagonistes són els organitzadors del festival, els músics i un equip de rodatge que aprofita el festival per rodar-hi una comèdia romàntica amb rerefons musical.

Formacions com els mallorquins Antònia Font, Doble Pletina, Free Fall Band, El Guincho, Gentle Music Men, Illa Carolina, Manel, Mazoni, Mine!, Refree, Senior i el Cor Brutal i la col·laboració de Roger Mas són els participants d'aquesta història d'amor, romanticisme i, és clar, ritme musical.