La Sexta 3 arrenca aquest cap de setmana amb l'Especial Road Movies, que retrà homenatge a un subgènere que es llança a la carretera a la recerca d'aventures i històries inoblidables, recollides en films com La Huida, Loca evasión o l'espanyola Carreteras secundarias. La jornada començarà avui, a partir de les 15:30h, amb The Straight Story. Una historia verdadera, un film de culte, obra de David Lynch, que explica la vida d'Alvin Straight, un home que decideix anar a visitar el seu germà malalt, però al no tenir pressupost ni mitjà de transport propi, decideix fer-ho al damunt d'una segadora en un viatge molt peculiar.

Prendrà el relleu Carreteras secundarias, protagonitzada per Antonio Resines i Fernando Ramallo, un pare i un fill que viatgen per la costa en un Citroën DS "Tiburón". Les aventures i el crim arribaran de la mà de Loca Evasión, la segona pel·lícula de Steven Spielberg (La lista de SchindlerJurassic Park), on el reconegut cineasta nord-americà recrea la història real de Lou Jean Poplin, una dona que va segrestar un agent i va esquivar la policia a través del desert perquè no li prenguessin el fill.

Kim Bassinger (Nueve semanas y media) i Alec Baldwin (El desafío) són els companys de La Huida, que a les 22:00 h arribarà a La Sexta 3. "Remake" de la pel·lícula homònima que Sam Peckinpah, es va estrenar el 1972, i aquest film mostra l'accidentada vida d'una parella de lladres. Easy Rider (En busca de mi destino), l'òpera prima del veterà actor Dennis Hopper, qui comparteix repartiment amb Jack Nicholson, tancarà aquesta marató.