Una setmana després de l'adéu dels Polseres Vermelles, TV3 dóna la benvinguda a la nova temporada de Gran Nord, la ficció amb tocs de comèdia que narra la vida d'un petit poble, on passen coses molts curioses. Les noves entregues de la sèrie, que es podrà veure des de les 22.30h a TV3, arrenquen amb la nova vida de l'Anna (Aina Clotet), qui ha recuperat la seva antiga vida a Barcelona: casos complexos i acció al carrer. Un escenari que poc o res té a veure amb la idíl·lica tranquil·litat rural.

Mentrestant, a Nord, tothom va de bòlit ultimant tots els detalls abans de convertir-se en estat independent. Però ella no en vol saber res. I en Quico (Pep Cruz) tampoc. Per això baixa a Barcelona, s'instal·la a casa la Laura (Marta Angelat) i s'ofereix a ajudar l'Anna en el cas que està investigant. Això sí, ell també té un favor especial per demanar...

Gran Nord es va estrenar el maig de l'any passat a TV3 i ja en el primer episodi va generar nombroses crítiques, tant per la imatge que oferia dels habitants del Pirineu com pel llenguatge que utilitzaven en la ficció. Malgrat la polèmica, la sèrie va saber enganxar l'audiència i finalment va tancar la temporada amb un 16% de quota de pantalla i una mitjana de 481.000 espectadors. En els nous episodis seguirem descobrint les curiositats de Nord, un lloc especial, com ho acostumen a ser, per als habitants de les ciutats, la majoria de poblets d'alta muntanya. Allà, on no hi ha més lleis que les que dicten els mateixos habitants, aprendrà una altra forma de viure i de relacionar-se amb els seus. Les diferències entre el món cosmopolita i el rural segueixen centrant l'eix argumental de la nova temporada de Gran Nord.