Una combinació de diferents gèneres de l'humor en un mateix format és la proposta d'Esposados, un espectacle en clau de comèdia que Telecinco estrenarà pròximament en horari de prime time.

Amb un plantejament senzill i minimalista, el xou alternarà esquetxos amb públic al plató, monòlegs i intervencions de personatges famosos, que tindran com a eix argumental l'evolució de tota relació sentimental amb el pas del temps.

Divergència d'opinions, acalorades discussions i situacions còmiques són les que protagonitzaran tres parelles de diferents edats-una jove parella de nuvis il·lusionats, dos casats quaranta anys que porten convivint 14 anys i un matrimoni de gent gran que amb prou feines es suporten després de tota una vida junts- en aquest nou format produït per Alba Adriática en col · laboració amb Telecinco.

Donaran vida a les tres parelles protagonistes Pablo Puyol (La pecera de Eva, Los Serrano) i Nazaret Aracil (La que se avecina, Cuéntame cómo pasó) en el paper dels joves Núria i Rubén; Pepa Charro (Fenómenos, Volando voy) i Andoni Aguirregomezcorta (Vaya semanita, La síndrome de Svensson) com Yolanda i Diego, els esposos que ronden la quarentena, i la cantant i actriu Charo Reina (Hospital Central, Academia de baile Gloria) i Mariano Venancio (Homicidios, Mortadelo y Filemón) a la pell d'Agustí i Dolors, el matrimoni gran.

Monòlegs i famosos

Introduir cada entrega del programa i donar pas en clau d'humor als diferents esquetxos són les principals comeses que portaran a terme coneguts intèrprets -com Anabel Alonso, Cristina Medina, Santiago Segura i Carlos Chamarro, entre d'altres- i monologuistes del panorama nacional a Esposados, que també inclourà els "cameos" de famosos personatges que dissertaran en duo sobre les còmiques peculiaritats de la vida de parella.

Aquestes parelles improvisades de cares conegudes compartiran protagonisme amb els actors principals del programa, que comptarà a més amb públic al plató. Els diàlegs sobre els quals versaran les històries dels protagonistes abordaran el procés de canvi que es viu en les relacions sentimentals: la passió i il·lusió dels primers anys, la resignació i la rutina que arriba després de gairebé dues dècades de convivència i el deteriorament i les desavinences de dues persones que amb prou feines se suporten en la recta final de la seva existència.