Tot i la polèmica inicial, TV3 emetrà finalment aquesta nit la 47a Cantada d'Havaneres des de la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell, a partir de les 23.00 hores, una hora més tard de l'habitual a causa de la vaga convocada pels treballadors de Televisió de Catalunya a les 22.00h. Segons la direcció de TVC, aquesta decisió s'ha pres per respectar tant el dret a vaga dels treballadors, com l'acord amb l'Ajuntament de Palafrugell, que va valorar positivament el canvi d'horari que permetrà emetre la Cantada com cada estiu.

Està previst que l'edició d'enguany tingui una durada aproximada de 90 minuts amb la participació de quatre grups: Boira (Lleida), Bergantí (Malgrat de Mar), Arjau i Port Bo (Palafrugell) que interpretaran cinc cançons cadascun, i per acabar, tots els grups interpretaran junts dues peces: La bella Lola i El meu avi. La coral infantil Els Virolets de Palafrugell serà l'encarregada d'inaugurar l'edició número 47 de la Cantada d'Havaneres de Calella.

La presentació anirà a càrrec d'Ana Boadas, copresentadora del programa d'entreteniment de TV3 Divendres, i d'Albert Niell, periodista de Palafrugell. La realització de la transmissió de TV3 anirà a càrrec d'Ángel Biescas, i la producció, de Linus Puchal.