Tots estem interconnectats. Les nostres vides estan relacionades de manera invisible a les d'altres persones el destí de les quals està connectat amb el nostre. Aquesta és la premissa de la qual parteix Touch, sèrie protagonitzada per Kiefer Sutherland que combina acció, ciència i espiritualitat i que s'estrena aquesta nit, a partir de les 22.30 h, a Cuatro.

La sèrie explica la història de Martin Bohm, un vidu i pare de Jake, un nen autista d'11 anys dotat d'una habilitat extraordinària per predir esdeveniments a partir de patrons numèrics. Martin va perdre la seva dona en els atemptats de l'11-S i des de llavors s'ha bolcat a cuidar i atendre el seu fill Jake, un nen autista amb necessitats especials. El somni d'en Martin és aconseguir comunicar-se amb en Jake.

Les seves vides fan un gir extraordinari quan Martin descobreix que el seu fill té una habilitat especial per veure coses que la resta d'humans no poden veure. Jake té la peculiar capacitat de reconèixer patrons numèrics que connecten esdeveniments no relacionats entre si. Desxifrar el significat d'aquestes visions permetrà a aquest pare vidu estrènyer la relació amb el seu fill, alhora que ambdós s'embarcaran en una aventura que els permetrà veure el món d'una altra manera.

Un exbomber turmentat per la seva incapacitat per salvar una dona moribunda, un adolescent iraquià disposat a assumir grans riscos per ajudar la seva família, una cantant de gran talent les actuacions de la qual en un karaoke aconsegueixen salvar vides a molta distància, i un home de negocis desesperat per recuperar certa informació vital, són alguns dels personatges que Martin i Jake hauran d'interconnectar.