Tornen les rivalitats, els secrets i les traïcions al ranxo de la mítica família Ewing en la nova versió de la sèrie Dallas, que Antena 3 estrena en obert aquesta nit en horari de màxima audiència, després de l'èxit aconseguit als Estats Units, on la seva estrena va ser seguida per 6,8 milions d'espectadors. Els Ewing, la mítica família texana, torna a la televisió més de tres dècades després amb les mateixes intrigues que els van fer mundialment famosos.

"L'ambició sense límits i els conflictes sentimentals tornen a ser els eixos d'aquesta nova sèrie, en què els descendents de Jr i Bobby Ewing continuaran amb les seves lluites de poder per aconseguir el control del ranxo ?Southfolk", ha informat la cadena en un comunicat. En aquesta ocasió, els tres protagonistes de la sèrie original, Larry Hagman (Jr), Patrick Duffy (Bobby) i Linda Gray (Sue Ellen) acompanyen els actors de les joves generacions: Josh Henderson (John Ross Ewing), Jesse Metcalfe (Christopher Ewing) i Jordana Brewster (Elena Ramos), entre d'altres.

Dallas es va estrenar al canal nord-americà TNT al juny de 2012 i el seu primer episodi va aconseguir 6,8 milions d'espectadors. Durant l'emissió de la primera temporada tots els episodis van aconseguir sempre convertir en primera o segona opció de la nit, i l'últim va ser el més vist en aquest dia en tots els canals de cable nord-americans. La segona temporada es va emetre entre gener i abril d'aquest any als Estats Units i ja s'està gravant la tercera.

En el primer capítol, John Ross Ewing i la seva xicota descobriran que hi ha molt petroli en les seves terres, de manera que el jove es mostrarà disposat a enfrontar-se a la seva família per tal d'explotar el negoci i enriquir-se, mentre el seu cosí Christopher, que compta amb el suport del seu pare, prefereix apostar per les energies alternatives.