Mediaset España apostarà més fort per Homeland a partir de la seva tercera temporada. Després de l'èxit en l'emissió de les dues primeres temporades, els nous capítols s'avançaran i escurçaran diferències amb els Estats Units, ja que s'estrenaran a la tardor, poques setmanes després del seu inici a Showtime. De moment, els seguidors s'hauran de conformar veient el desenllaç de la segona temporada, un esperat episodi que Cuatro emetrà aquesta nit, a partir de les 22.30 hores.

Homeland finalitza la seva segona temporada amb l'agent especial Carrie Mathison atrapada en una cruïlla. La seva turbulenta història d'amor amb el sergent Brody fa trontollar la seva malmesa carrera professional a la CIA, i encara que totes les evidències semblen assenyalar l'exmilitar i actual congressista com un col·laborador amb el terrorisme islamista, ella insisteix a defensar el seu amant. Amb el seu cap i amic Saul fora de joc, i un complot per eliminar Brody, la situació de Carrie es complicarà fins arribar a un punt de no retorn.

A falta d'un capítol per completar la seva segona entrega, la popular ficció nord-americana, de la qual fins i tot el president Obama se n'ha declarat fanàtic, acumula en les seves dues temporades a Cuatro un 8,9% de share i una mitjana d'1.626.000 espectadors.

Final de conte per Corina

Corina Randazzo, la protagonista de Un príncipe para Corina, va tancar dilluns a la nit el seu particular "càsting" per trobar parella amb el rècord d'audiència del reality de Cuatro, un total d'1.828.000 espectadors per un 12,4% de quota de pantalla. L'agent de la policia de Cadis Pascual Fernández va ser el candidat que va conquerir el cor de Corina.