La sèrie musical Dreamland, que Mediaset Espanya prepara des de fa més de dos anys, veurà la llum "a principis de 2014 a Cuatro i s'emetrà en horari prime time", segons ha assegurat Toni Sevilla, director de ficció del grup de comunicació. "Tenim preparada una primera temporada formanda per vuit episodis, quatre dels quals ja tenim gravats i a partir del 19 d'agost es produiran els altres quatre", ha explicat Sevilla aquesta setmana, en una trobada amb els periodistes.

Per la seva banda, Frank Ariza, creador i productor de Dreamland, va recalcar que es tracta d'"un innovador projecte que arriba disposat a revolucionar la manera d'entendre no només les sèries de tall musical sinó la ficció". La nova producció de Mediaset narra les vides d'un grup de joves que només somien a triomfar en el món del ball, el cant i la interpretació. Per aconseguir aquestes aspiracions ingressaran a Dreamland, una acadèmia d'alt nivell en la qual la seva formació probablement els assegurarà un sòlid futur com a artistes, donat el bon prestigi de l'escola dins el sector.

L'elenc principal de la sèrie està compost per un grup de nou joves entre els quals es troben ballarins i cantants, encara que no actors professionals. "Aquí està la màgia d'aquest projecte, l'espontaneïtat dels nois apareix en tot moment i això es nota en pantalla perquè ells fan el que senten", explica el productor de la nova sèrie, clarament inspirada en mites de la ficció com són les pel·lícules Fama o Dirty Dancing i sèries com la reeixida Glee o l'espanyola Un paso adelante.

Artistes com Anastacia, Michael Bolton, Pablo Alborán, Jonas Brothers, Emilio Estefan, Tiziano Ferro o Sofia Vergara han col·laborat en la instrucció dels actors, que durant dos anys han viatjat des de París fins a Bali, passant per Roma, Los Angeles o Miami.