L'associació juvenil Comikazes Teatre de Girona condueix, des del passat mes de maig a Ràdio Salt (97.7), el magazín d'humor D'estar per casa que es pot escoltar els dimecres a les 21 h, o bé els dijous a les 10 h, quinzenalment.

El programa inclou diverses seccions com "El Tonticiari", on s'analitzen aquelles notícies més curioses d'arreu del món; "El Mirón", on es presenten les estrenes cinematogràfiques de la setmana repassant les pitjors pel·lícules de la història o altres films que en la seva època van marcar una generació o "L'entrevista", l'espai del programa on cada setmana el convidat es converteix en el protagonista, participant de forma activa en les diferents seccions durant tota l'emissió. El programa també inclou altres seccions on es parla de salut, Internet, de videojocs, còmics i sèries de televisió.

L'associació Comikazes Teatre, que va néixer a Girona el 2009, està formada per: Judit Llamas, Gemma Bou, Héctor González, Manolo Aranda i José Ángel Bautista. Durant quatre anys l'associació ha participat en diferent projectes com La Marató de l'Humor, una gala benèfica en motiu de La Marató de TV3El Tonticari, un noticiari irònic i sarcàstic que va ser un dels finalistes al premi Miquel Diumé.