L'actor Santi Millán va presentar ahir a Madrid la segona temporada de la sèrie de televisió Frágiles, ficció que ell mateix protagonitza, i que oferirà la seva versió més "lluminosa" acompanyada de cares i trames renovades durant tot l'estiu.

El primer capítol de la segona temporada està previst que s'emeti el pròxim dilluns, 22 de juliol a Telecinco, recuperant les figures de Norma Ruiz, Elia Galera i Ruth Núñez que estaran acompanyades de nous actors com César Camino o Ginés García Millán. Aquest últim interpretarà Mario, un vell amic del protagonista.

Frágiles relata les atípiques teràpies del fisioterapeuta Pablo, capaç de guarir els conflictes emocionals de les seves pacients a través de la curació de les ferides físiques. A les petites complexitats humanes de cada pacient se sumarà la conflictiva situació personal que travessarà Pablo en una temporada que reprèn la mateixa història, amb els mateixos personatges, però situada un any després.

"Els nous capítols sorprendran molt a la gent", va comentar Millán sobre aquesta ficció que segons ell, "enganxarà des dels primers cinc minuts". L'amor serà l'element constant en aquesta comèdia dramàtica que viatjarà a través del dolor emocional de Pablo, immers en un triangle amorós i que s'enfrontarà a la recuperació de la seva dona Ana, interpretada per Sandra Ferrús. "Ana surt del coma i es converteix en una altra dona que comprèn que malgrat tots els problemes, val la pena viure", va comentar Ferrús.

"El que fa diferent Frágiles d'altres sèries és que els personatges s'enfronten a problemes vitals des d'un enfocament positiu", va destacar Víctor García, productor de la sèrie.

Patricia Vico, Malena Alterio, Juanjo Artero o Miguel Rellán, entre d'altres amenitzaran aquests nous episodis que comptaran amb l'actuació especial de l'exgimnasta Almudena Cid.

La sèrie es va convertir, durant la seva primera temporada, en líder absolut d'emissió, amb una audiència mitjana de 1.677.000 espectadors (13,1% de quota de pantalla).