TV3 estrena aquesta nit a les 22.35h., el drama mèdic Hospital de campanya, una sèrie que ?se?gueix les frenètiques vides de metges i infermeres del Canadà, Amèrica, el Regne Unit i altres països de la coalició en l'únic hospital militar, la Unitat Mèdica Multinacional Rol 3 de l'OTAN, que presta atenció quirúrgica avançada en tot el sud de l'Afganistan. Situada a l'any 2006, la sèrie comptarà amb 13 capítols.

Al capdavant de l'hospital hi haurà el coronel canadenc Xavier Marks (Elias Koteas), un cirurgià militar de carrera i cap de la Unitat Mèdica Multinacional Rol 3. Entre els nous reclutes del Rol 3, s'hi trobaran la comandant Rebecca Gordon (Michelle Borth), una cirurgiana de traumatologia fora de sèrie amb ganes d'impressionar els seus companys, i el capità Bobby Trang (Terry Chen), que s'haurà de fer càrrec de l'equip de traumatologia només arribar a la unitat.

L'únic civil integrant del grup serà el brillant neurocirurgià britànic Simon Hill (Luke Mably), que farà que els seus companys es preguntin per què es va prestar voluntari per treballar en un camp de batalla. Per part seva, la psiquiatra australiana Grace Pedersen (Deborah Kara Unger) supervisarà l'estat mental de les tropes destinades a la zona.

En el primer capítol, la comandant Rebecca Gordon i el capità Bobby Trang es presenten a la Rol 3 de l'OTAN a l'aeroport de Kandahar, on durant 48 hores hauran de demostrar que estan a l'altura enmig de coets enemics, una pluja de metralla i onada rere onada de soldats nord-americans, civils afganesos i, fins i tot, un presoner talibà que necessiten la seva ajuda.

Hospital de campanya és un homenatge als metges i infermers que lluiten per salvar les vides dels ferits en combat.