El programa Cims que s'emet a La 2 torna a oferir aquesta nit a les 20.30 h., el capítol on Gerard Quintana puja a un dels cims de la Serra del Cadí: el Comabona, que té 2.548 metres.

Gerard Quintana, que és conegut per haver estat durant anys el cantant del conjunt de rock gironí Sopa de Cabra, va publicar el passat mes de març el seu primer llibre, Més enllà de les estrelles, i actualment és troba immers en la preparació de dues obres més. A més, un dels seus projectes immediats és aconseguir posar en marxa l'Acadèmia Catalana de la Música.

A Cims l'artista s'endinsarà a la Serra del Cadí, que separa les comarques del Berguedà i la Cerdanya, per coronar el comabona, un dels punts més alts amb 2.548 metres.

L'equip del programa pujarà des del Nord, que és el vessant més espectacular. Des de Martinet de Cerdanya, després de passar per Montellà, passaran per una pista de terra de poc més de 12 quilòmetres fins a arribar a Prat d'Aguiló, a 2.000 metres d'altitud des d'on acabaran la primera etapa al refugi César August Torras, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Un cop al refugi, on els excursionistes faran nit, l'equip del programa recordarà amb l'artista els seus inicis i li mostraran una actuació enregistrada als estudis de TVE Catalunya. De matinada, amb l'estel de l'alba, el guia Fidel Casablancas recollirà els intrèpids aventurers al refugi. Des de Prat d'Aguiló es dirigiran cap al pas dels Gosolans i des d'allà coronaran el cim del Comabona.

Cims, dirigit per Cesc Tomàs i presentat per Rogeli Vázquez, descobreix la personalitat i la vida del convidat a través d'una conversa mentre fan muntanyisme.