Telecinco estrenarà avui a les 16.00 hores la nova sèrie televisiva En Cuerpo y Alma, un drama mèdic amb elements sobrenaturals protagonitzat per Patrick Wilson, que encarna un famós cirurgià de Nova York que haurà d'aprendre a viure amb l'ajuda de la seva exdona, recentment morta.

Aquesta nova sèrie, que ha estat emesa als Estats Units a través del canal CBS, està produïda per Jonathan Demme, guanyador d'un Oscar per El silenci dels Anyells. El seu actor principal, Patrick Wilson, conegut per pel·lícules com Expediente Warren i Insidious, interpreta Holt. La resta dels papers principals del repartiment el completen Jennifer Ehle (La no?che más oscura, El discurso del rey), Anna Paul, la dona morta del cirurgià, i Margo Martindale (Million Dollar Baby, Mercy), que sóna vida a Rita Perkins-Hall , la secretària del famós doctor.

En el primer capítol, Michael Holt i la seva dona, que també és doctora però especialitzada en persones amb menys recursos, comparteixen a un sopar en què evoquen la seva vida en comú. L'endemà, Holt s'assabenta que ja fa dues setmanes que Anna va morir en un accident tot i que la segeuix veient.