El director de continguts de Mediaset España, Manuel Villanueva, va confirmar la setmana passada que Cuatro prepara el nou programa ¿Quién quiere casarse con mi madre? Després de l'èxit de ¿Quién quiere casarse con mi hijo?, que començarà la seva tercera edició a la tardor, el canal ha decidit aprofitar el filó d'audiència que ha generat aquest format.

"Crec que Cuatro Cabezas ha descobert un món que encaixa molt bé a Cuatro i que té bona penetració tant en les xarxes socials com a la pantalla. Primer va ser ¿Quién quiere casarse con mi hijo?, després Un príncipe para Corina i ara un nou programa on la mare de família tindrà el paper protagonista" va destacar Villanueva.

Presentat per Luján Argüelles

El tròspid "docu-reality" ¿Quién quiere casarse con mi hijo? es va convertir ràpidament en un èxit d'audiència que ha desembocat en una segona edició que va acabar el passat mes de novembre i una tercera que arribarà la propera tardor. Aquest format d'Eyeworks Cuatro Cabezas va aconseguir superar les previsions inicials obtenint una mitjana d'11,7% i 2,1 milions d'espectadors en la seva primera temporada i una mitjana de 10% i 1,8 milions en la seva segona temporada.

Poc es coneix d'aquesta seqüela però sembla clar que Luján Argüelles repetirà al capdavant del programa, ja que aquestes dues edicions, unides a l'exitosa Un príncipe para Corina, han consolidat Argüelles com l'estrella de les nits de Cuatro.

La mateixa asturiana va declarar fa algunes setmanes a El Pájaro de la Tele que si hi hagués una edició de mares, ella estaria encantada de presentar-la. "Jo estaria com boja per presentar-la. Totes les versions de ¿Quién quiere casarse con...? m'encantaria fer-les, i tant de bo Mediaset entengui que seria la presentadora més apropiada" va remarcar Argüelles. La presentadora també es va atrevir a vaticinar algunes claus d'aquesta nova edició. "Probablement les mares aniran amb els fills més que amb les filles, per allò que en buscar xicot pot haver-hi més friccions o més punts de discussió".