El presentador Arturo Valls presentarà el nou programa d'entreteniment d'Antena 3, Me resbalaVendredi tout est permis avec Arthur que la cadena francesa TF1 emet amb gran èxit des de 2011 a la franja de late night.

Me resbala reunirà un grup de famosos que competiran entre si enfrontant-se a una sèrie de proves amb l'únic objectiu de divertir els espectadors. A cada lliurament vuit còmics, més o menys coneguts, posaran a prova els seus dots d'improvisació en jocs absurds en els quals hauran de cantar, ballar, actuar i endevinar paraules, entre altres activitats.

El programa conduït per Valls, reunirà en un mateix espai ingredients i seccions que al llarg dels anys els espectadors han pogut veure ja en diferents espais televisius. Seguint la tendència actual, el programa recuperarà els clàssics jocs de saló afegint elements i situacions imprevistes que sorprendran tant a l'espectador com als mateixos participants.

A més, aquest nou espai comptarà també amb un escenari inclinat per una de les seves proves en la qual el concursant haurà de ?realitzar un sketch.

Adaptacions mundials

L'adaptació espanyola del programa francès però, no és la primera que s'ha realitzat d'aquest format. A Portugal, Val Tudo, l'adaptació local del format, ha tingut també una bona acollida entre l'audiència. Emès en el prime time de diumenge el programa s'ha enfrontat a grans pesos pesants com, per exemple, (Gran hermano) o A tua cara nâo me e Estranha (Tu cara me suena).

També a Austràlia, la cadena Seven treballa en la seva pròpia versió titulada Slide Show que comptarà amb un total de 13 entregues. Altres països que adaptaran el format són: Dinamarca (TV2), Líban (MTV), Xina (Hunan Satellite TV) i Canadà (V). A més està opcionat a USA, Regne Unit i Suècia.