TVE ha renovat per tres temporades més com la televisió oficial de la Vuelta Ciclista a Espanya, després del contracte que va signar dimarts passat el president de TVE, Leopoldo González-Echenique, i el director general d'Unipublic, Javier Guillén.

En un comunicat, la cadena pública assegurava que d'aquesta manera reafirmarà el seu compromís amb l'esport en general i amb el ciclisme, en particular, pel que es "bolcarà" amb la ronda espanyola, que es podrà veure en directe per Teledeporte i, a més, aquest any, en alta definició a través de TVE-HD.

Les etapes més importants de la Vuelta, que començarà el pròxim 24 d'agost i finalitzarà el 15 de setembre, seran retransmeses per La 1 de TVE amb Carlos de Andrés i Pedro Delgado.

A més de l'edició d'aquest any, el canal públic emetrà la ronda ciclista espanyola els pròxims tres anys amb un estalvi de costos "substancial" respecte a exercicis anteriors i que se situa en una reducció del 25 per cent derivada de "l'ajust necessari" que s'adapta a les característiques del mercat actual dels grans esdeveniments esportius.