La segona temporada de la sèrie The Newsroom, l'exitosa ficció del creador Aaron Sorkin, arriba aquest vespre (a partir de dos quarts de 10) al Canal + en dual, és a dir, en versió doblada a l'espanyol o en original, amb l'opció de subtítols en castellà o en anglès.

Un dels objectius de la sèrie és reflexionar sobre el paper del periodisme en l'època actual i reivindicar els valors que haurien de dominar la professió periodística. Per a fer-ho, treballa trames de ficció, però també hi incorpora temes relacionats amb l'actualitat.

La sèrie del creador d'El ala oeste de la Casa Blanca està protagonitzada per Jeff Daniels -nominat a quatre Globus d'Or-, que es posa a la pell del presentador d'informatius d'una important cadena de televisió per cable, i per Emilu Mortimer, que interpreta la productora executiva del programa.

A aquests protagonistes se'ls sumen, a més, actors com Marcia Gray Harden, Rosemarie DeWitt, Patton Oswalt o Grace Gummer que hi interpretaran papers recurrents en aquesta nova entrega de la sèrie.

Segons ha explicat el guionista i creador de la sèrie, Aaron Sorkin, una de les claus d'aquesta nova teporada, que serà molt diferent de la primera, és l'existència d'una trama permanent que es desenvolupa durant tots els capítols.

Aquesta nova situació posarà la reputació i la feina dels principals protagonistes en joc, que hauran de prendre decisions que afectaran decisivament la seva carrera professional.

Els nous capítols de la sèrie nord-americana giraran en torn als cinc dies previs a les eleccions presidencials als Estats Units entre Barack Obama i Mitt Romney.

L'equip de periodistes, a més, haurà de cobrir fets informatius destacats com el moviment indignat Occupy Wall Street o la caiguda de Gadafi.