Telecinco estrena avui la desena temporada de la sèrie Aída i, al capdavant d'aquesta tanda, el capítol 200. Una efemèride que no passarà desapercebuda entre els veïns d'aquest popular barri d'Esperanza Sur.

Segons ha informat Telecinco en un comunicat, el capítol 200 serà "un regal per als seguidors de la sèrie", en què els personatges es veuran embolicats en situacions tan dispars com un "viatge" en el temps fins als refinats palaus de l'aristocràcia vuitcentista o l'assistència a un surrealista estrena cinematogràfica.

Serà un episodi molt especial, tal com ha assegurat Julián Sastre, productor executiu de la sèrie : "Ens hem bolcat a fer un capítol espectacular. No volíem que fos un capítol nostàlgic, sinó que mirés al futur i mostrés una Aída amb més força que mai. Han estat molts mesos treballant sense parar en el 200, i el resultat sorprendrà a tothom".

Un altre dels plats forts de la nova temporada d'aquesta sèrie seran els seus cameos i actuacions estel·lars: tant en aquest capítol 200, que comptarà amb la participació de Pablo Alborán, José Coronado, Antonio Resines, Paula Prendes i Lara Álvarez , com en les successives entre?gues, en què intervindran Jesús Vázquez i Raquel Sánchez Silva, entre d'altres.

Nou personatge

Aída comptarà en aquesta nova entrega amb la incorporació del còmic i imitador Dani Martínez, que interpretarà el paper de Simón, el germà buscavides, bromista i lligon d'en Pablo.

Dani Martínez se suma així a l'elenc principal de la sèrie, compost per Paco León, Melani Olivares, Pepe Viyuela, Mariano Peña, Miren Ibarguren, David Castillo, Eduardo Casanova, Marisol Ayuso, Pepa Rus, Manuela Velasco, Canco Rodríguez , Óscar Reyes i Sanseverina Lazar.