"Ell va ser un segon pare per a mi. El trobaré molt a faltar". Amb aquestes paraules Alfonso Ribeiro, qui va interpretar a Carlton Banks a 'El Príncep de Bel - Air', va comunicar la mort de qui va ser el seu pare en la ficció, el recentment desaparegut James Avery.

Segons la web de famosos TMZ, Avery -conegut pel seu paper de Philip Banks, l'oncle del jove raper Will Smith en la comèdia televisiva dels 90 -va morir dimarts passat, dia de Cap d'Any, després que fa pocs dies fos sotmès a una operació a cor obert. Més tard, la notícia va ser confirmada pel seu agent de la CNN.

Tot seguit, els que van ser els seus companys en la mítica sèrie van expressar el seu condol a través de les xarxes socials. Alfonso Ribero, el fill del mort actor en la ficció, va escriure a Twitter: "Estic profundament trist en dir que James Avery ha mort. Ell va ser un segon pare per a mi, l'estranyaré molt".

I igual que Ribero, Tatyana Ali - qui va interpretar a Ashely Banks, la filla petita d'Avery en la ficció -també va usar la xarxa social Twitter per escriure: "James va ser el meu mestre, el meu protector, i un magnífic actor. Estem sentint la pèrdua molt profunda. Ell sempre serà part de mi".

"Hem perdut un altre amic"

Qui encara no s'ha pronunciat després de la mort de James Avery ha estat Will Smith, el protagonista d'El Príncep de Bel -Air. Encara que segons una font pròxima a l'actor citada per la pàgina web Breathecast, la gran estrella de la sèrie, que va compartir gairebé 150 capítols amb Avery està "devastat".

"Will estava amb la seva família quan li van comunicar la notícia, Treballar amb James va ser una gran part de la vida de Will Smith ... De fet, James va ser com una mena de figura paterna per a ell", assegura la font. "Will està devastat per la mort, trobarem molt a faltar a James".

La que sí que ha lamentat la mort d'Avery ha estat l'esposa de Will Smith, Jada Pinkett Smitt, qui no va dubtar a dedicar unes paraules , a través de Facebook, a la família de l'actor mort.

" Feliç Any Nou a tots! Tenia l'esperança de començar el nou any de manera diferent, però hem perdut un altre amic", va escriure Pinkett Smith a Facebook. "El nostre condol a la tia Florence -la seva mare -i la senyora Barbara -la seva dona - i a tots aquells que l'estimaven. Descansa en pau James" .

Miguel A. Nuñez Jr que va interpretar a Slick durant només un capítol en El príncep de Bel -Air , però que va acompanyar a Avery en les dues temporades de Sparks, una sèrie de finals dels noranta que protagonitzava el desaparegut actor també va mostrar el seu condol a Twitter: "Descansa Pau James Avery. T'estimo. Ets un dels millors actors del nostre temps".