Aquest dilluns a la mitjanit s'estrena a Nitro El chiringuito de jugones, un nou debat esportiu dirigit i presentat pel periodista Josep Pedrerol, que diàriament condueix Jugones a La Sexta.

El programa, que es vol convertir en el debat de referència de la televisió esportiva, arrenca coincidint amb el final de la primera jornada de Lliga del 2014.

El nou projecte de Pedrerol combinarà la informació amb la polèmica i les opinions de comentaristes esportius de tots els àmbits: agents, àrbitres o exfutbolistes, per exemple.

Per horari, el nou projecte de Pedrerol competirà directament amb Tiki-taka, la tertúlia esportiva que emet Energy les mitjanits de dissabte a dijous amb Enrique Marqués i Felipe del Campo al capdavant.

Entre els comentaristes hi haurà gent com els exfutbolistes José María Gutiérrez Guti i Álvaro ?Benito, del Reial Madrid o Albert Luque, que va jugar amb el Mallorca, el Deportivo de la Corunya o l'Ajax.

També hi intervindran els periodistes Carme Barceló, Tomás Roncero, Siro López o Cristina Cubero i personatges relacionats amb el món de l'arbitratge professional, com Joaquín Ramos Marcos o Rafa Guerrero.

Després de "Punto Pelota"

El programa arriba després de la polèmica sortida de Pedrerol del canal Intereconomía, on presentava Punto Pelota. Sense previ avís, la cadena va impedir l'entrada del periodista esportiu a les seves instal·lacions per presentar la tertília i va posar al capdavant del programa Carlos García Hirschfeld.

Abans de fitxar per Nitro, Pedrerol també va negociar amb la cadena 13tv.