Pilar Rubio se suma a l'equip de Pablo Motos. I és que a partir del proper dijous 9 de gener veurem la presentadora a {El Hormiguero», on ajudarà a formar 'Check baby Check', la nova banda musical femenina que prendrà relleu a 'Why Five', la Boy Band creada al programa.

{El Hormiguero» i particularment Carlos Jean estan formant una nova banda femenina. I la triada per formar part del jurat de la Girl Band és Pilar Rubio.

La presentadora tindrà com a companys de taula al propi Jean, Mario Vaquerizo i Jorge Salvador, que ja van ser jurats de la Boy Band formada en el programa i que amb les seves disputes i diferències d'opinió han protagonitzat nombrosos moments de l'actual temporada.

Carlos Jean i el seu equip han fet càstings per tot el país per seleccionar les millors cantants i ballarines nacionals. El resultat d'aquesta preselecció s'anirà presentant a «El Hormiguero», on Pilar Rubio, Vaquerizo, Carlos Jean i Jorge Salvador escolliran els finalistes que formaran Check Baby Check, nom que rebrà la Girl Band.

Pilar Rubio va començar a la petita pantalla a «Sé lo que hicisteis» com a reportera, i des de llavors, ha estat presentadora de diversos programes de televisió com Operación Triunfo o «Más que baile». A més, ha estat la protagonista de la sèrie Pirates.

El debut de Rubio a «El Hormiguero» ho veurem aquest dijous 9 de gener.