El final de la sèrie El tiempo entre costuras, que s'emetrà dilluns que ve, ha motivat una programació especial del grup Atresmedia, que inclou especials, esdeveniments, cinema i fins a informacions en els espais de meteorologia. A Antena 3, on dilluns es va estrenar el penúltim capítol de la sèrie -el més vist del dia amb més de 5 milions d'espectadors i 25,2% de quota de pantalla-, Susanna Griso rebrà aquest divendres a Espejo Público les actrius Adriana Ugarte i Elvira Mínguez, principals protagonistes de la reeixida ficció d'època.

El mateix magazín entrevistarà el dilluns María Dueñas, autora de la novel·la en la qual està basada la sèrie, i l'endemà es revelaran els guanyadors d'un viatge al Marroc per a dues persones que el grup ha engegat a la seva pàgina web. També el concurs La Ruleta de la Suerte girarà entorn d'aquesta producció de Boomerang TV, i fins i tot Karlos Arguiñano s'unirà a aquests Siete días entre costuras, com es denomina la iniciativa, amb un plat especial inspirat en la sèrie als seus programes del 16 al 20 de gener.

Així mateix, els informatius d'Antena 3 s'uniran a l'esdeveniment amb reportatges sobre les repercussions de la reeixida ficció, des de les rutes turístiques dissenyades per agències de viatge per recórrer els escenaris naturals de Tànger i Tetuán, on es va rodar, fins a l'auge de la venda de màquines de cosir produït després de la seva estrena. També l'espai de meteorologia que condueix Roberto Brasero es referirà a El tiempo entre costuras, amb un reportatge, el dilluns 20, sobre com va ser el temps en els anys 40 del segle XX, quan es desenvolupen les trames de la sèrie.

Altres espais com Atrapa un millón, ¡Ahora caigo! i El Hormiguero també inclouran continguts relacionats amb la sèrie espanyola que s'ha erigit en gran èxit d'audiència.