Televisió de Catalunya ha presentat els que seran els nous telenotícies a partir del proper dilluns 20 de gener. Una de les principals característiques dels nous informatius, que s'han servit d'un pressupost d'1,5 MEUR, és que tindran una estructura adaptada a cada telenotícies amb multiplicitat de formats informatius. També destacarà la versatilitat de l'espai i la utilització de la realitat virtual que permetrà interactuar amb les informacions, mostrar gràfics dinàmics i contextualitzar millor les notícies. El TN vespre serà l'informatiu on més es notaran els canvis: passarà de dos a un presentador, i incorporarà "menys quantitat de notícies però més qualitat amb elements d'anàlisi i reflexió".

La televisió pública de Catalunya estrenarà finalment la nova etapa dels seus informatius el dilluns 20 de gener amb l'emissió del Telenotícies vespre que serà editat i presentat per Toni Cruanyes, després de que els treballadors convoquessin una aturada parcial per avui dijous, dia en que en principi s'havien d'estrenar els nous informa?tius coincidint amb el 30è aniversari d'aquest espai. Una de les novetats més destacades serà el nou plató "virtualitzat", que permetrà emetre diferents programes en un mateix espai. Així també, les sis càmeres tindran capacitat d'introduir elements virtuals que permetran mostrar gràfics dinàmics i contextualitzar millor les notícies. A part, també s'utilitzaran nous elements gràfics, s'unificarà la imatge dels Telenotícies i del Canal 324, s'actualitzarà la imatge i l'univers sonor i s'incorporaran les xarxes socials en els càirons dels informatius.

L'informatiu on més es notaran aquests canvis serà el Telenotícies vespre, que passarà de dos a un presentador, en Toni Cruanyes que també en serà l'editor. Aquest apostarà per oferir menys quantitat de temes però amb més profunditat.

Per altra banda, les edicions del TN migdia i TN comarques quedaran unificades sota la responsabilitat de Dani Bramon i la presentació de Núria Solé i Carles Prats, pel que fa al migdia, i Mariona Bassa, Irma Pina, Agustí Forné, Carolina Gili i Isabel Pascual, en la presentació del Comarques. El TN Cap de Setmana, l'editarà i presentarà Ramon Pellicer, al costat d'Agnès Marquès. Una de les principals novetats serà la substitució de l'entrevista del cap de setmana, que es realitzarà des del plató, pel reportatge del cap de setmana.