┤Men˙ de cap de setmana┤, un programa per aprendre de cuina amb Nando Jubany

18.01.2014 | 00:00
Sandro Rosell, el president del F.C. Barcelona, Ús el primer convidat.
Sandro Rosell, el president del F.C. Barcelona, Ús el primer convidat.

DemÓ diumenge, a les 20.30 h TV3 estrena Men˙ de cap de setmana, un programa de cuina innovador que aproparÓ els secrets de l'alta cuina als espectadors de la mÓ del xef estrella Nandu Jubany, el presentador LluciÓ Ferrer i un personatge famˇs. El docushow gastron˛mic visitarÓ en cada entrega un municipi de Catalunya per cuinar en espais ins˛lits i sorprenents.
Defensor de l'equilibri entre tradiciˇ i modernitat i amant de la cuina de producte i proximitat, el mestre Nandu Jubany posarÓ tot el seu saber al servei d'una cuina a l'abast de tothom. EnsenyarÓ a cuinar de manera didÓctica, amb passiˇ per la gastronomia i els productes de la terra i farÓ que els secrets de l'alta cuina de Can Jubany siguin accessibles per a tots els espectadors, mentre que LluciÓ Ferrer serÓ l'aprenent d'en Nandu i serÓ l'encarregat de fer les preguntes que es fa l'espectador durant l'elaboraciˇ, amb un toc d'humor.
Cada setmana un personatge famˇs Ús convidat a cuinar amb en Nandu i haurÓ de superar un repte juntament amb en LluciÓ. Sandro Rosell, Helena Garcia Melero, Gemma Mengual, Eudald Carbonell o └ngel LlÓcer sˇn alguns dels convidats que passaran per aquest format de 30 minuts de durada que es defineix com a l˙dic, divulgatiu, intens i entretingut alhora.
Un Duel d'Óvies tancarÓ cada programa, amb la finalitat de reiivindicar la cuina casolana. Recuperaran receptes que es van perdent, i plats clÓssics que cada Óvia cuinarÓ al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les Óvies competiran entre elles i tambÚ amb en Nandu, que farÓ la seva pr˛pia interpretaciˇ de les receptes que elaborin les Óvies, per˛ a partir d'una versiˇ innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en LluciÓ decidirÓ qui dels tres Ús el guanyador.

Enllašos recomanats: Premis cinema