Demà diumenge, a les 20.30 h TV3 estrena Menú de cap de setmana, un programa de cuina innovador que aproparà els secrets de l'alta cuina als espectadors de la mà del xef estrella Nandu Jubany, el presentador Llucià Ferrer i un personatge famós. El docushow gastronòmic visitarà en cada entrega un municipi de Catalunya per cuinar en espais insòlits i sorprenents.

Defensor de l'equilibri entre tradició i modernitat i amant de la cuina de producte i proximitat, el mestre Nandu Jubany posarà tot el seu saber al servei d'una cuina a l'abast de tothom. Ensenyarà a cuinar de manera didàctica, amb passió per la gastronomia i els productes de la terra i farà que els secrets de l'alta cuina de Can Jubany siguin accessibles per a tots els espectadors, mentre que Llucià Ferrer serà l'aprenent d'en Nandu i serà l'encarregat de fer les preguntes que es fa l'espectador durant l'elaboració, amb un toc d'humor.

Cada setmana un personatge famós és convidat a cuinar amb en Nandu i haurà de superar un repte juntament amb en Llucià. Sandro Rosell, Helena Garcia Melero, Gemma Mengual, Eudald Carbonell o Àngel Llàcer són alguns dels convidats que passaran per aquest format de 30 minuts de durada que es defineix com a lúdic, divulgatiu, intens i entretingut alhora.

Un Duel d'àvies tancarà cada programa, amb la finalitat de reiivindicar la cuina casolana. Recuperaran receptes que es van perdent, i plats clàssics que cada àvia cuinarà al seu estil, a la cuina de Can Jubany. Les àvies competiran entre elles i també amb en Nandu, que farà la seva pròpia interpretació de les receptes que elaborin les àvies, però a partir d'una versió innovadora, d'alta cuina. El paladar d'en Llucià decidirà qui dels tres és el guanyador.