Després del seu pas per Top chef, en el qual buscava al millor cuiner d'Espanya, el xef Alberto Chicote torna als inferns amb la tercera temporada de Pesadilla en la cocina, que emetrà des de dilluns que ve en horari de màxima audiència La Sexta. La nova temporada del programa -que té per objectiu millorar el funcionament de restaurants que estan passant per un mal moment-, és resumida per Chicote (Madrid, 1969) amb una sola paraula: "més", com va assenyalar ahir en una roda de premsa.

"Hi haurà casos més divertits, més durs, més de tot el que imagineu", promet el cuiner, que es troba encara immers en el rodatge dels quals seran els capítols "més extrems" de tota la trajectòria del programa. La dinàmica seguirà sent la mateixa: cada episodi abasta una setmana de treball amb el restaurant en qüestió i seguirà havent-hi "reformes espectaculars" efectuades en 72 hores. No obstant això, aquesta temporada presenta dues novetats.

La primera és que el programa creuarà l'oceà per ajudar en el cas d'un restaurant situat a Miami, regentat per una dona cubana que va arribar als Estats Units com a "balsera" per complir els seus somnis i que "veia com tot era a punt d'enfonsar-se", com recorda el xef. La segona, que encuriosirà dels seguidors més fidels del programa, és que l'equip de Pesadilla en la cocina fara una visita a aquells locals amb els quals van treballar en les dues primeres temporades, per veure com és el seu funcionament mesos després del pas de Chicote. Una situació amb la qual ha viscut moments "emocionants", com el retrobament amb el cap del restaurant que apareixia en el primer capítol del programa, encara que no tot és positiu: ni tan sols l'ajuda del madrileny va ser suficient per a alguns locals, que es van veure obligats a tancar les seves portes al ser incapaços de redreçar el rumb.