El veterà programa Al filo de lo impossible torna avui diumenge a La 2 de TVE amb una nova temporada en què acompanyarà escaladors, militars i bussejadors espeleòlegs al llarg de set episodis. Segons ha informat RTVE, el cèlebre programa visitarà la serralada del Caucas, escalarà cascades de gel i farà "espeleobusseig" en aquesta nova temporada, en la qual, al costat d'esports d'aventura i risc, seguirà mostrant la bellesa dels paratges on transcorre cada documental.

En el primer capítol, que s'emet avui a partir de les 19:15 hores, l'equip del programa es reuneix amb el Grup Militar d'Alta Muntanya per abordar l'ascensió amb esquís al cim del Kazbek, una muntanya de més de 5.000 metres d'altura situada a la serralada del Caucas, al nord de Geòrgia.

En episodis posteriors, practicarà l'escalada de cascades de gel amb Dominique Julien, un dels impulsors d'aquesta activitat; ascendirà amb un grup d'escaladors per les parets calcàries i gresos de Siurana, a Tarragona, i s'endinsarà en la cova del Dolç, a Mallorca, descoberta fa tan sols tres anys, amb l'equip d'espeleobussejadors de Grup Nord.