Aquesta dissabte (21.55 h, TV3), la nit estarà plena de sorpreses a l"Oh Happy Day". El musical "Sister Act", que està triomfant al Teatre Tívoli de Barcelona, desembarcarà a l´escenari del programa amb tot el repartiment de gala: Mireia Mambo, Àngels Gonyalons, Fermí Reixach i Sílvia Abril. La Sílvia, que va ser jurat del programa la temporada passada, intentarà recuperar el seu lloc a la taula, s´haurà de veure si el mestre Pardo li cedeix la plaça o no. El repartiment de "Sister Act" interpretarà "Llévame al cielo" i també farà un gran regal al cor que guanyi el premi a la millor cançó: actuarà amb ells al Teatre Tívoli.

Però també és nit de nominacions i ja només queden sis cors, Cantabile, Vakombà, Music Vox, In Crescendo, Lutiana i Amarcord i dos d´ells seran els nominats.

Al llarg del programa es veurà com els va anar als In Crescendo la "masterclass" amb el director del Soweto Gospel Choir, una formació que actuarà a Catalunya al desembre. Les noies del grup Cantabile faran una immersió en el Rock´n´Roll visitant un bar de motoristes per cantar l´èxit de Guns´n´Roses "Sweet Child O´Mine" i a Arbúcies es viuen amb gran passió les actuacions del cor Lutiana, que rebrà al plató la visita sorpresa d´una celebritat molt propera.

Com cada setmana, des de casa es podran aplaudir les millors actuacions a través de l´aplicació mòbil d´"Oh Happy Day" i al final del programa se sabrà quin ha estat el cor preferit dels espectadors.