La indiscreció d'un internauta ha desvetllat abans d'hora que el guanyador de la segona edició de Top Chef és el bagenc David Garcia, del restaurant To+ de Navàs. El programa, que ja està del tot enregistrat, però del qual encara queden per emetre unes gales i la gran final, guardava amb recel el nom del cuiner guanyador. Però un usuari del web Tripadvisor, on es pot puntuar i opinar sobre restaurants i allotjaments d'arreu del món, va desvetllar el secret al perfil del propi restaurant To+.

"Enhorabona per ser el guanyador de 'Top Chef'", va escriure l'usuari el 25 d'octubre passat, tal com va descobrir el crític gastronòmic Pau Arenós, el qual va fer una captura de pantalla del missatge i el va publicar al seu bloc personal. El comentari va ser eliminat, però la imatge ha corregut com l'espuma a través de la xarxa.

La final de 'Top Chef' és prevista per a mitjans de desembre. Actualment queden quatre concursants, entre ells el bagenc i el figuerenc Marc joli, encara que aquest dimecres hi ha prevista una repesca, que deixarà la xifra d'aspirants en cinc. Garcia ha estat des del principi un dels concursants més destacats i amb més opcions d'endur-se el títol de 'Top Chef'. La setmana passada, però, va estar a punt de ser eliminat, tot i que es va salvar en l'última prova del programa.