L'equip de Joc de trons és conscient del interminable que es fa l'espera dels fans de la sèrie fins a l'emissió dels nous episodis, que no veuran la llum fins a la primavera del 2015.

Pel que no han trigat a començar la campanya promocional de la cinquena entrega amb una nova i misteriosa web: ThreeEyedRaven.com.

Des del twitter oficial de la sèrie d'HBO han llançat aquesta nova pàgina amb el següent missatge: "El corb et donarà La Visió. Rep el teu poder a: ThreeEyedRaven.com". El corb de tres ulls protagonitza la pàgina. I després registrar anuncia: "Ara tens el poder de la Visió. Pots tenir visions del futur". A la primera visió, els seguidors de Joc de trons obren els ulls com si fossin Arya (Maisie Williams), i podran ser testimoni d'alguns flashbacks del que li ha passat fins ara a la jove Stark.

La cinquena temporada de Joc de trons s'estrenarà a l'abril de 2015 a la cadena HBO. I ho farà sense un dels principals personatges, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), i sense Hodor (Kristian Nairn), pel fet que ja han explotat tota la trama del personatge que desenvolupa la cinquena novel·la «Dansa de dracs».

A Espanya, escenari d'alguns dels nous regnes que veurem en el nou lliurament, la ficció basada en la saga literària Cançó de Gel i Foc de George RR Martin pot seguir-se a Canal +.