La incorporació de Dani Martínez i l'aparició puntual de Karra Elejalde són les novetats de Chiringuito de Pepe, la sèrie de Telecinco que roda des d'aquesta setmana la seva segona temporada.

Aquesta comèdia centrada en un humil restaurant de costa a Peníscola (Castelló), protagonitzada per Santi Millán i que compta en el seu repartiment amb Jesús Bonilla i Dafne Fernández, va ser una de les millors estrenes de la cadena l'any passat amb un 24,6% de quota de pantalla.

En el primer episodi de la segona temporada, la sèrie rebrà la visita de Gaskon Gerrikagoitia (Elejalde), un estricte i disciplinat cuiner que arribarà al local del seu amic Sergi Roca (Millán) per imposar l'ordre i el correcte funcionament als fogons.

També apareixerà pel famós xiringuito David Kalifornia (Martínez), un esbojarrat i despistat neo-hippy que va donar un gir a la seva vida quan, després de patir un accident de moto, va decidir deixar la seva professió de broker per ser surfer i muntar un bar chill out a la vora del mar.

També per Cap d'Any

Diversos actors de Chiringuito de Pepe seran enguany els encarregats de donar les campanades de Cap d'Any a la transmissió de Telecinco. Concretament, Jesús Bonilla, el Langui, Dafne Fernández i Adrián Rodríguez estaran a la Puerta del Sol de Madrid, interpretant els seus personatges en la ficció i amb un guió especial elaborat per l'equip de la sèrie, per rebre el nou any amb el tradicional raïm.