A poc a poc es van filtrant dades de l'spin-off de The Walking Dead, tot i que encara no n'ha transcendit el nom oficial.

L'última informació que ha sortit publicada assegura que un dels personatges que ja va sortir a la sèrie mare podrà ser un dels protagonistes de la nova ficció o, com a mínim, desenvolupar-hi un paper destacat. De fet, els fans de la sèrie, amb l'ajuda dels màxims responsables de la producció, ja podrien haver descobert qui sortirà a la sèrie prèvia de The Walking Dead, que ja disposa de l'actriu protagonista, Kim Dickens.

De moment, aviat es tancarà el càsting per triar nous protagonistes a l'spin off de The Walking Dead. Els escollits, se sumaran a Frank Dillae, Cliff Curtis, Alycia Debnam Carey i a Kim Dickens, protagonista femenina de la sèrie.

Tot i que de moment no es coneix gaire informació del projecte, ja se sap que la sèrie, creada per AMC, serà de terror i es desenvolupa durant la mateixa apocalipsi zombi de la sèrie mare, tot i que en una atra localització.

La sèrie explicarà les vides d'un professor divorciat, protagonitzat per Cliff Curtis, i d'una professora escolar, a càrrec de Kim Dickens, i els seus fills mentre intenten sobreviure als atacs dels caminants. Frank Dillane, que va encarnar Tom Riddle a Harry Potter i la cambra secreta, interpreta el fill amb problemes de drogoaddicció de la professora. Per la seva banda, Alycia Debnam-Carey encarnarà l'ambiciosa germana de Riddle.

Adam Davidson, que va dirigir diferents capítols de series com True Blood i Big Love estarà al davant de la producció. S'espera que al llarg del pròxim 2015 s'estreni la sèrie, que seguirà basada en els còmics i les novel·es gràfiques de The Walking Dead, creades per Robert Kirkman i Tony Moore.