Alejandro Sanz i Laura Pausini participaran per primera vegada com a coaches en la versió espanyola de La Voz, el concurs de talents vocals de Telecinco, que molt aviat estrenarà la seva tercera edició. Les gravacions d'aquestes noves entregues començaran el proper mes de gener, segons ha informat en un comunicat la cadena de Mediaset España.

Sanz i Pausini formaran part d'un jurat en el qual repetiran Malú i Antonio Orozco. Segons la mateixa nota, les quatre estrelles de la música llatina, amb el presentador Jesús Vázquez al capdavant, hauran de seleccionar els integrants dels seus equips de cantants en les conegudes com a "audicions a cegues", per posteriorment guiar els seus escollits en la recerca del triomf final.

La cantant italiana Laura Pausini i l'espanyol Alejandro Sanz són dues grans figures de la música llatina. Ambdós van triomfar en la dècada dels noranta i al llarg dels anys han consolidat una trajectòria farcida d'èxits i reconeixement internacional.

Malú, guanyadora de l'última edició amb el cantaor David Barrull i del primer La Voz Kids amb Maria Parrado, i el català Antonio Orozco, que es va incorporar en la darrera edició, seguiran aportant la seva experiència en un jurat d'on han caigut David Bisbal i Rosario, que es troben immersos en la presentació dels seus últims llançaments discogràfics.

Telecinco produeix en col·laboració amb Talpa i Boomerang TV aquest concurs de talents, que en la seva segona edició va aconseguir una mitjana del 23,2% de quota, amb 3.406.000 espectadors.