Més de 7.000 illes. 300.000 quilòmetres de platges verges, inexplorades, on no hi ha res més al voltant que exuberant naturalesa, aigües cristal·lines i fina sorra de color daurat. Adán y Eva, el sorprenent i exitós dating show de Cuatro, creuarà l'oceà per gravar la seva segona temporada en una remota illa de les Filipines, segons va informar ahir la cadena de Mediaset en una nota de premsa.

El programa presentat per Mónica Martínez, la primera temporada del qual es va rodar a la illa de Mljet (Croàcia), va acomiadar el passat desembre la seva primera temporada amb una mitjana de 2.443.000 espectadors i un 13,8% de share, convertint-se en una de les sorpreses de l'any. Per ara el canal no ha concretat quan s'estrenarà la segona edició, tot i que serà aquest mateix any.

Produït per Cuatro, en col·laboració amb Eyeworks España, Adán y Eva començarà en breu la gravació de les noves entregues. La nova temporada ha registrat un èxit en la convocatòria de càsting, que encara continua oberta. En dos mesos, prop de 2.000 persones, de perfils i edats molt diverses, s'han inscrit per participar en la que pot ser l'aventura de la seva vida, una xifra que pràcticament duplica les de la primera edició.