El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va aprovar ahir, a proposta del seu president, Brauli Duart, la unificació de les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio per adaptar-ne les estructures i millorar l'eficiència dels recursos disponibles.

Segons va informar ahir en un comunicat la CCMA, el nou model de confluència d'informatius implantat a les delegacions, que es va iniciar amb les corresponsalies internacionals i la delegació de Madrid, té l'objectiu de potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera transversal i multiplataforma.

En aquest sentit, i amb efectes a partir del pròxim dilluns, 23 de febrer, Isabel Pasqual i Albert Requena, a Girona; Carolina Gili i Roser Perera, a Lleida, i Coia Ballesté i Anna Massip, a Tarragona, en seran delegades i subdelegats. Les redaccions de les noves delegacions dels serveis informatius de la CCMA treballaran unificades orgànicament i funcionalment a partir d'aquests nomenaments i, en una segona fase, s'adaptaran les instal·lacions perquè al més aviat possible, i en funció de les característiques de cada seu, comparteixin un espai únic a cada delegació.

L'eix vertebrador d'aquesta iniciativa comporta implantar la millor manera de compartir informació i recursos, en la línia ja iniciada per la CCMA d'un model empresarial basat en una única societat de mitjans.

Amb aquesta mesura es vol potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera coordinada, transversal i multiplataforma, guanyant eficiència de producció, tècnica i administrativa.