John Oliver no serà el substitut de Jon Stewart a The Daily Show, tal i com havien apuntat molts rumors en els darrers dies. L'humorista britànic, que va reemplaçar Stewart a Comedy Central el passat estiu mentre aquest dirigia la seva primera pel·lícula, es postulava com un dels favorits per ocupar la cadira que el nord-americà deixarà lliure a finals d'any.

No obstant això, el canal HBO ha estat ràpid en anunciar per sorpresa la renovació de Last Week Tonight per a dues temporades fins a finals de 2017. Una notícia molt rellevant si es té en compte que la segona temporada de l'espai acaba de començar i no finalitza fins a finals d'any. L'èxit obtingut en aquest temps per l'humorista britànic, que fa de la crítica i l'acidesa dues de les seves armes més potents, no ha passat desapercebut per la direcció del canal, que no ha dubtat a renovar el còmic.

Last Week Tonight s'ha erigit en un encert inesperat per HBO. Tot i la periodicitat setmanal del programa, l'espai d'actualitat en clau d'humor s'ha convertit en un èxit instantani de públic i crítica. El passat cap de setmana, el programa d'alçar amb el premi al millor equip de comèdia del Sindicat de Guionistes. Per saber qui serà el substitut de Stewart, caldrà esperar.