Vicente Jiménez ha estat nomenat nou director general de la cadena SER i Prisa Radio a Espanya, segons va confirmar ahir l'emissora en un comunicat. Jiménez ha estat nomenat en substitució d'Alejandro Nieto Molina, qui assumeix la direcció general d'Estratègia i Desenvolupament Corporatiu de Prisa Radio.

Jiménez assumeix com a objectius accelerar el creixement de la divisió de ràdio del grup, i consolidar la "notorietat i influència" que les seves emissores tenen en la societat espanyola. A més, tindrà com a principals tasques impulsar la transformació de les seves marques en l'entorn digital, i atreure nous perfils d'oients i anunciants.

El nou director general de la SER va néixer a Barcelona fa 52 anys i és llicenciat en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va fer els seus primers passos professionals el 1984 a El Periódico de Catalunya i es va incorporar el 1990 a la redacció d'El País a Madrid.

Des de maig de 2014, Jiménez va treballar a Nova York com a corresponsal del diari, realitzant també tasques de representació del grup en esdeveniments com a part de l'estratègia de projecció i creixement als Estats Units.