La sèrie Seis hermanas, amb Emilio Gutiérrez Caba, Álex Gadea, María Castro, Kiti Manver, Fernando Andina i Llum Barrera entre el seu elenc d'intèrprets, va començar divendres el seu rodatge, segons ha informat TVE, que emetrà aquesta ficció d'època a La 1 en horari de sobretaula.

La ficció transcorre el 1913, al voltant de la vida de les germanes Silva. Guapes, educades, amables i refinades, les sis germanes gaudeixen d'una existència sense contratemps fins que un terrible esdeveniment canvia les seves vides per sempre. Una història de superació, de lluita i de falses aparences. Amor, humor i, sobretot, emocions, són els trets principals d'aquesta nova aposta de ficció per a les sobretaules de la cadena pública, que intentarà recuperar l'audiència perduda des del comiat d'Amar en tiempos revueltos.

Les actrius Celia Freijeiro, Marta Larralde, Candela Serrat, Mariona Tena, María Castro i Carla Díaz donen vida a les germanes d'aquesta ficció creada per Ramon Campos i Gemma R. Neira, al capdavant de Bambú Producciones i artífexs de sèries d'èxit com Gran reserva, Velvet i Gran Hotel.

Gutiérrez Caba serà Fernando Silva, el patriarca del clan; Fernando Andina donarà vida a Rodolfo Loygorri, promès de Blanca, i Álex Gadea serà el seu germà Cristóbal, mentre que Kiti Manver donarà vida a Dolores Loygorri, mare de tots dos.

En l'ampli repartiment de la sèrie hi figuren també Alex Adrover, Vicky Peña, Ricard Sales, Oriol Tarrasón, Nuncy Valcárcel, Joaquín Climent, Carlota Olcina, Alejandro Cano, Pep Antón Muñoz, Juan Ribó, Mario Alberto Díez, Iñaki Rikarte, Raúl Fernández de Pablo, Lara Grumbe o Miguel Campos.