La televisió autonòmica de Castella-la Manxa pot haver comès una falta administrativa "molt greu", segons l'informe elaborat per Treball, després d'efectuar una inspecció. "El tracte indigne, intolerable i que no hauria d'aguantar cap ésser humà" que la directora de continguts informatius, Victoria Vigón, dedicava als treballadors. El comitè d'empresa de l'ens públic ha denunciat la situació fent públiques vuit gravacions on es pot veure Vigón dirigint-se a la seva plantilla amb un to molt despectiu. Entre les expressions que es poden escoltar, destaquen "això és fer el ridícul", "esteu atontats?", "ens enfonsa en el fang, aquesta tia, cada vegada que fa una entradeta", "quina castanya mental", "n'hi ha per matar-los" o "el mato, li arrenco la pell, amb les meves mans!".

L'acta de la Inspecció de Treball aporta la transcripció de nombrosos enregistraments on "es fan patents" les "agressions verbals" infligides per Vigón als treballadors, el "menyspreu" amb què els tracta, els seus insults i els qualificatius degradants que utilitza per avaluar el seu treball. Recalca la Inspecció que tots els fets denunciats es van gravar durant emissions en directe i que la direcció de l'ens coneixia el que passava, "per la seva gravetat i publicitat" i per les reiterades denúncies del comitè d'empresa i dels treballadors afectats.

Malgrat això, la direcció de RTVCM no va fer res, i aquesta "paràlisi empresarial determina l'anuència" dels responsables de l'ens públic amb l'actuació de la directora de Continguts Informatius, cosa que comporta "una infracció administrativa que requereix el retret de la societat". L'actuació de la Inspecció respon a un escrit de denúncia presentat al juliol de 2014 pel comitè d'empresa, atès que la direcció de RTVCM mai va atendre les trucades d'atenció de la representació legal dels treballadors, afirma CCOO.