Game over, una coproducció de TV3, competirà en la secció de documentals en la cinquanta edició de l'International Film Festival Karlovy Vary, a la República Txeca.

La cinta d'Alba Sotorra Game over, que va obtenir el Premi Nou Talent al DocsBarcelona 2015, relata la vida d'en Djalal, un jove que estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d'una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d'armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs es van fer més i més sofisticats. Va començar a gravar-se ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar els seus vídeos a YouTube, amb una identitat cibernètica, Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest somni fins a l'extrem, va anar al front afganès com a franctirador. Però la guerra no és tan emocionant com a les pel·lícules. En Djalal torna a casa dels seus pares desencantat i s'adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família i ha de prendre decisions. El joc s'ha acabat i en Djalal haurà de trobar lloc al món real.

Aquesta cinta ha estat present a molts festivals, com, per exemple, el Festival de Màlaga, el DocsBarcelona i el Documenta Madrid.