Telecinco emprèn la recerca dels millors talents en diferents disciplines escèniques de l'Estat espanyol. Per a això, ha engegat el procés de selecció de concursants per participar en "Got Talent Espanya" versió per al nostre país del reeixit format "Got Talent" que la cadena produirà en col·laboració amb FremantleMedia.

La cadena donarà a conèixer, a través de l'emissió en antena d'una campanya d'autopromocions i de la web www.telecinco.es, el número de telèfon al que els aspirants hauran de trucar per inscriure's en la primera fase de càsting.

Adaptat en 68 països i més de 500 milions d'espectadors a nivell mundial "Got Talent" va ser creat per Simon Cowell i es va estrenar a Estats Units en 2006. Des de llavors s'ha adaptat en 68 països, s'han produït un total de 273 temporades i ha acumulat una audiència de més de 500 milions d'espectadors a nivell mundial. En el Llibre Guinness dels Records ha estat inclòs com el reality de televisió més reeixit del món. La versió britànica s'ha convertit en el xou d'entreteniment més vist de l'última dècada i en la gala final de la seva última temporada emesa el passat 31 de maig va aconseguir un 47,9% de share i 12,7 milions d'espectadors.

A "Got Talent Espanya", artistes de diferents disciplines -com el cant, el ball, la màgia o l'humor, entre altres- pujaran a l'escenari per ser avaluats per un jurat format per quatre personatges famosos, que decidiran en cada gal·la qui d'ells mereix passar a la següent fase.

"Got Talent" ha servit de trampolí per a les carreres d'artistes com Paul Potts, primer guanyador de la versió britànica que va captivar des del seu debut al públic i al jurat del programa interpretant el tema Nessun dorma de Giacomo Puccini. La cantant Susan Boyle, amb més de 20 milions de discos venuts, o la boy band Collabro, són altres artistes que s'han consagrat en l'àmbit mundial.