El periodista Carlos Herrera, que va abandonar Onda Cero el passat mes de març després de quinze anys en aquesta emissora, ha fitxat per la cadena Cope, emissora on ja va treballar a mitjan de la dècada dels noranta, i on ara es posarà al capdavant del programa de matins. La incorporació d'Herrera va ser anunciada ahir pel president i conseller delegat del grup, Fernando Giménez Barriocanal, a la junta d'accionistes.

A partir de setembre, el periodista, que ha fitxat fins el 2018 amb possibilitat d'ampliar contracte, dirigirà l'espai Herrera en Cope de dilluns a divendres, de 6.00 a 12.00 hores, tal com va informar ahir l'emissora en una nota de premsa.

"Torno a una emissora que ja m'ho va donar tot. Torno compromès amb la informació i l'entreteniment. Pensant en l'oient. Sigui on sigui. M'escolti, em vegi o em llegeixi des de qualsevol suport", va assegurar Herrera. Per Giménez Barriocanal, la incorporació de Carlos Herrera forma part "d'un conjunt de decisions estratègiques" que el grup ha posat en marxa fa un temps. "Aquest fitxatge reforça els tres pilars en què se sustenta l'oferta de ràdio: oferir la millor informació, el millor entreteniment i els continguts esportius més actuals amb els millors comunicadors", va subratllar.