A partir d'avui, el canal Super3 dóna la benvinguda a l'estiu amb moltes novetats a la graella. S'estrena la sèrie d'aventures Les misterioses ciutats d'or i arriben nous capítols de Doraemon (de dilluns a diumenge, a les 9.30h) Shin Chan (de dilluns a divendres, a les 14.00h) i El llibre de la selva (dissabte i diumenge, a les 17.55h). a més de les noves propostes del Dinàmiks (dissabtes, a les 10.40h), TAGS (diumenges, a les 12.50h) i El Mic i els seus amics (de dilluns a divendres, a les 8.10h i a les 17.00h; i dissabte i diumenge, a les 9.00h).

El circ serà un altre dels protagonistes d'aquest estiu al Super3, ja que les històries de La família del Super3 ensenyaran cinc tècniques de circ diferents i convidaran els súpers a enviar vídeos amb les seves habilitats. Així mateix, cada dissabte i cada diumenge a les 15.40h es podrà veure una pel·lícula protagonitzada per un dels personatges més estimats del canal: en Shin Chan.

A més d'aquestes novetats, no faltaran a la graella estival del Club Super3 algunes de les sèries més estimades per l'audiència, com Lazy Town-Vilamandra, Els germans Kratt, Espies de veritat, Els pingüins de Madagascar, Yakari, Tom i Jerry, Bola de drac o L'Scooby-Doo.