El mític espai de vídeos casolans Vídeos de primera, que es va emetre a Televisió Espanyola entre 1990 i 1998, tindrà molt aviat una segona versió. La televisió pública està treballant en un format que portarà per títol Tvemos, i que vol recuperar l'esperit del format que va fer història a la cadena, amb diversos vídeos casolans que mostrin a l'audiència tot tipus de moments: divertits, vergonyosos, cops i caigudes, sorpreses i emocionants.

Tvemos, que s'estrenarà aquest mateix estiu, és la nova aposta de la cadena pública per fer somriure els espectadors, en un moment en què tothom porta la càmera del seu telèfon mòbil a sobre, de manera que és més fàcil que mai enregistrar tota classe de situacions. La nova versió de l'espai tindrà el mateix objectiu però augmentant les seves fonts, gràcies a les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. Millors eines però els mateixos protagonistes i vídeos casolans originals. El nou format ja es promociona al web de Televisió Espanyola, que convida el públic a enviar al programa, mitjançant una adreça de correu o un número de WhatsApp, tot aquell contingut audiovisual que creguin que pot ser divertit per l'audiència.

Situacions quotidianes o extraordinàries que no faltaran segur aquest estiu, i entre les quals també hi haurà les mascotes, amb gats i gossos sempre disposats a regalar moments irrepetibles, entranyables o insòlits. Amb aquesta nova aposta per les nits de La 1, TVE recupera un format que en els darrers anys, i sobretot amb l'explosió de Youtube i altres plataformes similars, havia desaparegut de la graella televisiva a Espanya.

Per ara no s'ha especificat si a Tvemos hi haurà premi per al millor vídeo, tal i com succeïa a Vídeos de primera, que durant les seves primeres edicions tenia un milió de pessetes de premi.