L'amor, l'amistat, l'odi i la venjança es conjuguen amb la ira i la passió per dibuixar una història de lluita per la justícia a Apaches, la nova sèrie que Antena 3 prepara per a l'últim semestre d'aquest any, basada en la reeixida novel·la homònima de Miguel Sáez Carral. La ciutat de Guadalajara s'ha convertit durant uns mesos en el madrileny barri de Tetuan, escenari d'una història que interpreten Alberto Ammann, Verónica Echegui i Eloy Azorín entre d'altres.

La ficció té com a escenaris espais històrics de la ciutat de Guadalajara com el convent de Sant Francesc, un complex arquitectònic que també ha acollit rodatges d'altres prodiccions d'èxit com El PríncipeEl tiempo entre costuras.

L'adaptació televisiva de la novel·la de Sáez narra la història de Miguel, un periodista nascut i criat al barri madrileny de Tetuan, amb una vida encaminada cap a l'èxit que ha d'abandonar per venjar al seu pare i salvar de la ruïna a la seva família. "S'han canviat noms, temps i llocs perquè les persones no es vegin reflectides", ha explicat Sáez en declaracions a Efe.

Reconvertit en guionista de sèries punteres com Sin tetas no hay paraíso després de sortir de la redacció d'una agència, Sáez només va posar una condició, "estar implicat" com a cap de guió i productor executiu, perquè, al cap i la fi, Apaches s'inspira en la seva família, els seus amics i el seu barri.

La nova ficció, que porta des de l'abril rodant a Guadalajara i se?guirà fins al setembre, té un repartiment de luxe encapçalat per Alberto Ammann, guanyador del Goya per Celda 211, que interpreta a l'alter ego de Sáez, en la seva primera aventura en el món televisiu. Una experiència que també és nova per Verónica Echegui, que es posarà en la pell de Carol, una jove amb problemes.