Televisió Espanyola buscarà a partir del proper dilluns nous talents «Insuperables»

03.07.2015 | 00:00
Carolina Cerezuela es posa al capdavant del nou «talent show» de La 1.

Televisió Espanyola aposta aquest estiu pel programa Insuperables, un talent show presentat per Carolina Cerezuela que s'estrenarà aquest proper dilluns a les 22.30 hores a La 1 i que estarà dirigit a un públic familiar. El programa és una coproducció de TVE i ?Gestmusic, i ahir es va presentar al plató on es graven les gales, situat al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa (Vallès Occidental).
Insuperables busca artistes d'extraordinari talent en totes les disciplines, com música, dansa, humor o acrobàcies, i comptarà amb 10 lliuraments que es dividiran en 7 gales classificatòries, dues semifinals i una gran final. En cada gala, els artistes actuaran i els tres millors pujaran a 3 llotges situades dalt de l'escenari després d'haver obtingut 2 o 3 vots favorables d'un jurat professional, compost per l'actor i director de cinema Santiago Segura, el cantant Pitingo i l'actriu Ana Milán.
Els millors concursants seran els que aconsegueixin arribar a les llotges guanyant 1.000 euros i passaran a les semifinals amb la possibilitat d'empats que poden obrir la porta a un duel, mentre que els finalistes lluitaran per aconseguir el gran premi de 30.000 euros.
«Aquest programa és diferent i trenca amb els altres talent show perquè està obert a totes les disciplines artístiques, i esperem que agradi a tots els públics perquè també és molt estiuenc», va explicar la directora de programació de TVE, Anna María Bordas. «Per a mi és un nou registre i m'ho passo molt bé», va dir Carolina Cerezuela, que augura que el programa «agradarà al nen i a l'àvia perquè és obert per a tota la família».
Prop de 1.500 persones es van presentar al càsting per participar en el programa, dels quals només 70 ho van aconseguir. De moment s'han gravat 4 entregues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema