La sèrie de televisió "Joc de Trons" ja té, després de sis hores de "càsting", als més de 1.200 figurants que ambientaran el proper rodatge a la localitat castellonenca de Peníscola.

A un quart d'una de la tarda es s'han donat per concloses les proves per seleccionar els extres, que han arrencat a les 8 del matí al poliesportiu municipal i per les que han passat més de 2.000 aspirants, segons dades facilitades a EFE per l'Ajuntament de Peníscola.

Després d'un descans al migdia, l'empresa malaguenya Modexpor Internacional ha reprès les audicions a les quatre de la tarda per completar el llistat d'extres femenines "i seleccionar un perfil molt concret de noi", ja que el gruix del "càsting" s'ha cobert al matí.

Per davant de la desena de professionals de la signatura de Màlaga encarregats de la selecció han passat més de 2.000 aspirants, "la majoria de Peníscola i voltants, moltes cares conegudes de la comarca i del centre de la província, ja que el càsting es va anunciar amb poc temps, i això ha condicionat la mobilitat", han indicat les mateixes fonts.

L'empresa "ha triat sobretot a persones de perfil mediterrani, encara que també a ciutadans amb altres trets", han ressaltat.

Al principi la convocatòria de la selecció demandava 600 homes i 600 dones, tot i que finalment s'ha superat aquesta xifra per tenir un romanent "com a reserva".

Fonts municipals han recordat que al setembre es convocarà als seleccionats per fer les proves de vestuari i triar el nombre de figurants definitiu, que no s'ha especificat.